Queenza

Alla inlägg den 16 augusti 2011

Av Sarah - 16 augusti 2011 11:07

Det är synd att min systemkamera är för stor för att rymmas i fickan, för tung för att släpa på, för dyr att supas bort. Helt enkelt för bra för att va sann! Tycker fånen är överskattad, leverer halvbra bildkvalité - kvantitet!



Satt på en random stolpe

tycker budskapet säger allt..

Mer kärlek åt folket


  En tidig fredagsmorgon på  Stureplan..


  En tripp till Dalarna, lyckan över att finna skogens guld var enorm..

För att inte tala om hur gott det var!

    Nifen i högsta hugg - i ösregn Härlig känsla av att "komma hem"

  Njuter in i det sista av solens varma strålar Prinsen är överlycklig över att få springa lös i björnskogen    Ett tappert försök att få honom att nosa rätt på Fru Kantarell   En bubblande plaskdamm med drickbart färskt vatten   Läskigt med höjder - gissa om den gungande!   En sån här vill ja också ha! en bastu balja!   Gammelgården - så vackert så jag gråter

Lilla Puffe låg o höll ett öga på Prinsen hela tiden

  Olycklig över att vara hemma igen..  Lätt hänt att man bli lite trött av att få skutta runt så mycket i det fria

 


En spontan onsdagskväll var jag där


  Mysigt ställe med brygga och kvällssol Solen säger tack och god natt    Vidare drog vi till Orangeriet - Ett måste för den som aldrig vart där!!

Bubbel är gott!

    En charktbricka - helt enkligt LCHF


    Helgen som var, den första på 5 veckor som ja är "kvar i stan" resulterade i en vansinnigt kul och galen helg. 3 dagar all in - hoppsan sa! Fredag - Jag, Reb och chefen   Fördrink på Bistro Jarl - där alla över 50+ till slut hamnar   Slut tampen gick av stapeln i vanlig ordning på Solidaritet   Ett nödvändigt stopp på Donken - Hej en QP utan bröd tack!   Kl. 06.00 påväg hem efter en hejdundrande kul kväll med bästaste Reb!   Lördagens outfit - Mondaybar White - försökte fånga upp temat lite med en vit spets body.   Grynigt värre - speglar kanske hela upplevelsen!   Dessa är till dig Tobbe!   Ute med Boysen (MB White) En glad skit helt enkelt    Drog en bulle till Collage för att möta upp Reb, underbart är kort!   En favorit i repris, Sollan tills Reb blev utkastad Haha! Här är en dryg jävel som trängde sig in före oss, och vägrade flytta på sig. Kvinnor kan minsann vara fittor de med!  Söndag - Spontan brunch på lotten. Njöt av det fina vädret innan regnet kom. Och jag som hade tänkt ha långklänning till kvällens uppslutning på Thaiboat!

Prinsens nya kärlek - Molly. 


Veckans outfit! Enformigt.

                   

När en tjej har fläta betyder det att hennes hår är skitigt, och inte hunnit tvätta det!

        

Av Sarah - 16 augusti 2011 10:47

Ute i björnskogen i Dalarna - skulle leta kantareller, Prinsen fick såklart följa med. Och gissa hans glädje över att få springa lös! Omätligt i pris!



I väntan på att mitt tåg skulle gå tog vi en prommenad genom ett naturreservat. Färskt rinnande vatten - redo att avnjutas direkt ur plaskdammen. Hade gärna velat trasksa ut och fåna lite bilder, men Prinsen han avskyr och bli blöt - som ni också ser!





Den sista här är från en helt vanlig dag på jobbet. Det råkar nämligen va så att min hund är en påhittig liten vovve. Man slutar aldrig förvånas av hans hyss!  


 

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards