Queenza

Alla inlägg den 1 april 2010

Av Sarah - 1 april 2010 23:30

INGA BILDER FÅR LÄMNA DENNA BLOGG!!
Alla bilder och allt material på denna blogg är upphovsrättsskyddat.

Bilderna är tagna med Nikon D90 samt Nikon DX 18-105 mm VR objektiv


(klicka på bilden välj "next" för att komma till nästa bild "X" för att stänga ner)





   


           



Av Sarah - 1 april 2010 22:45

Killen och jag hade länge sett fram emot denna dag, första dagen vi tillsammans är lediga bägge två. Vilket oftast innebär lite extra av allt. Man ligger kvar en extra stund i sängen, tar en extra lång frukost..


Sassa  kom på besök. Blir inte att man ses så ofta när man har ett avstånd på närmare 50 mil. Nu fick jag även se hur hennes lilla mage har vuxit till sig. Där inne ligger det en liten krabat som väntas komma till världen i sommar.    Jag tror det kommer bli en pöjk! Helt övertygad om det! Hon har dock inte sagt vad det blir för kön.. Vi får väl se när den lille behagar komma ut!


Tanken var att hon och hennes kille skulle kommit över på kvällen och jag skulle bjuda de på käk. Men det blidde en liten snabb fika här hemma. Åh Ace, deras "lilla" hund som också var med. Ja han var liten sist jag såg honom. Nu har han blivit stor, och lär nog bli ännu större. Visade sina bästa sidor här hemma genom att lägga av en fjärt då och då. Ett riktigt charmtroll! NOT! Haha!


I samband med att de åkte drog killen och jag till Erlandssons Brygga i Ulriksdal för att klämma och känna på lite seglar kläder. Ja, tydligen är det ett hett om inte annat torrt måste på sjön i sommar. Men va dyra de var! Jag brukar inte bry mig om pris när jag shoppar, är det bara snyggt och fyller en funktion köper jag det. Ja så var det i alla fall på den glada goda tiden när man arbetade och hade en ingångslön på 22 lakan. Nu är livet en aningen kärvare, man får vända på vart ända öre, leta burkar och göra storkok som räcker länge för att ha råd och leva.


Nu är det inte riktigt så illa för mig, men kan väl tänka mig att många som studerar lever bra mycket snålare än vad jag har behövt göra. Mycket har jag min sambo att tacka för. Han unnar mig saker, ibland kanske lite väl mycket än vad jag själv anser mig behöva. Med motto: Du behöver det! Aaw!   


Under dagen kom 2 förlsag..


- Det ena var om vi (killen och jag) ville komma över på lite middag hos "svärmor".


I och med att det var första april hör det ju också till att blålura folk till Kina. Ju värre blåsning destu bättre. Skadeglädje är den ända sanna glädjen! Och visst är det så. Vi beslöt oss för att anta inbjudan till hans mor. Men innan det så svängde vi förbi stan för att ta oss en närmare titt på HH butiken, gissa om vi vart snopna över att de hade bommat igen butiken på Hamngatan. Jaja, det va bah till och köra hemåt. Var ändå pissnödig. Vet inte, men jag har någon slags lättare fobi för att göra ifrån mig på offentliga toaletter. I fyllan och villan skiter jag i vilket. Då kan jag kasta vatten, markera revir lite var stans, nöden har ingen lag! Eller jo, om man har otur och pissa framför en polis.. Vilket aldrig heller har hänt.. Än..


Vi kommer hem, gör oss iordning. Rullar iväg. I och med att vi båda lider av samma åkomma när det gäller att spela folk ett spratt kläcktes idéen om att utöva det på hans mor. Vi drog till med en vitlögn, som faktiskt var halv sann. Vi skulle vart där vid 4 tiden, kom dit vid halv 5. Hans mor ringde och undrade vart vi höll hus någonstans. Han sa att vi var påväg, men att det hade kört ihop sig lite, och skulle berätta mer sedan..


Jag sa att jag aldrig skulle klara av att hålla minen inför henne. Det är ju det som är hela tjusningen i att lura någon, att man själv är så pass normal att man inte kan ana att nåt lurt är på gång. Nåt jag måste bli bättre på! Att lura folk är kul!


Väl framme kom vår sena ankomst på tal. Varpå killen smått besvärad häver ur sig lögnen om att han blev stoppad av polisen för fortkörning 60km/tim på en 30-sträcka. Jaha? Nämen om hur gick det där till då, säger hans mamma. Jag märker att mina mungipor drar sig allt snabbare uppåt. Går iväg och lotsas som ingenting. Diskussionen i köket fortgår..

Ja, alltså jag får fortfarande "köra" i 2 dagar till, säger killen. Jaja, men det var ju inte alls bra, kommer ni hinna hem innan dess, säger hans mamma. (Vi skulle nämligen få låna hennes bil upp till Dalarna fre-lör). Sen avslöjade han att allt bara var ett påhitt. Men Jisses vilken min hon hade. Haha! Vi var bägge nöjda och high five.ade för en lyckad komplott!


- Det andra var om jag ville ut och ta ett glas med en kär gammal vän från grundskoletiden.


Efter middagen körde kille mig till söder där jag skulle möta upp Jennie. Vi hade väl ett par gånger innan frågat varandra om det inte var dags nu. Men som alltid så dyker det upp något, nån kan inte, nån blir sjuk bla bla. Ställer till det så att det inte blir av. Jag kände nog att det var dags att "få det överstökat" nu eller aldrig. Vissa saker kan man skjuta på i all evighet andra inte. Sen blev jag glad när hon själv sa att hon inte hade möjlighet att vara ute allt för länge för hon skulle upp tidigt och ta båten ut till landet. Skönt skönt. Då behöver jag inte vara den enda som lämnar in handduken förtidigt.. (I och med att killen och jag hade tänkt lätta hemifrån relativt tidigt, för att hinna fota innan mörkret faller.) 


Vi testade ett ställe Östgöta Källare, men där var det knök fullt av hungriga matgäster, inte alls va vi var sugna på. Ett ställe med normal ljudnivå, för vad är värre än att behöva sitta och skrika till varandra? Visst såna ställen har väl sin charm de med, men när det faktiskt var en light reunion kändes det bara som bortkastat att utsätta sig för det. Vi tog Gamla Eden, ett fik vi brukade husera på som tonåringar, surpla kaffe som kostade 0:- efter 15 koppar i påtår. Kedjeröka små paket Marboro Light's. Tänk va dagens ungdomar gått miste om! Det var tider det! Då slapp man frysa arselt av sig eller än mindre ge sig till känna för sitt beroende och skamset ta på sig kappan och gå ut i regn och rusk!


Var inte en gnutta oroad eller nervös inför våran träff, snarare lättad över att se att allt fortfarande var det samma som då. Men nu med några fler års erfarenhet utav livet. Vi hade ju ändå en gammal vänskap från förr i bagaget. Och även om jag förra sommaren träffade henne på hennes födelsedags fest så kändes det här som ett mer naturligt och behagligare sätt att catch up förgången tid. Sen vet jag inte om vinet jag fick i mig ledde till att fler ord språkades från min mun, eller om det jag hade att berätta var av intresse. Tiden rann iväg och hann bli halv 11. Sent för oss båda som hade en tid att passa morgonen där på.


Killen var så söt och kom och hämtade oss. Vi lämnade av Jennie där hon bor och körde till närmsta Mc Drive. En självklarhet när alkohol susar i venen. Haahaa! Dock ska jag fortsättningsvis hålla fast vid att ALDRIG pröva nya smaker eller saker! Testade deras nya burgare, yuk! Äcklig jävla hickory sås, på MIN burgare! FY! Disgusting! Istället fick jag mata min chaufför, som gladeligen och med god aptit fick i sig de rester som blev över. Ja, man kan ju inte donera bort bukfylla. Men avara en bit kan man   


När vi kom hem väntade ett bad. Samt iordningställa resterande saker som skulle ner i väskan. Gah! Hett tips: Gör allt sånt innan du ska ut och klunka, för man vill bara lägga sig med teater sminket och kläderna på! Tro mig! Men men, bara att ta tjuren vid hornen. Men vad jag sov gott den natten! Mm!




P.S

OBS!

Se separat inlägg för bilder!




twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards