Queenza

Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Sarah - 18 augusti 2010 14:25

Vet inte om jag ska fortsätta med mina glädjeskutt här hemma efter besöket hos specialisten igår. För det var inga klara besked de hade att komma med..


Fick träffa 2 läkare. En som tog en djupdykning i mina öron, samt lät mig tro för en kort sekund att jag var en av de som var utvalda till att kvala till NASA. Hon lät mig ta på ett par svart skidglajor. På de var det kamror monterade. High tech! Sen fick jag ligga i en stol som åkte upp och ner. Vred huvudet åt vänster. Sen höger. När jag var klar där fick jag sitta ner och vänta lite.


Nästa rum bestod av en isolerad rymdkapsel. Där i fick jag ha hörlurar på mig. Ur de kunde man knappt ana små små små små tjut, eller pip ljud. Varje gång jag hörde ljuden skulle jag trycka på en knapp. Lätt som en plätt! Eller kanske inte. När testet var klart förklarade kvinnan i rummet för mig att jag hade en klar dipp på vänster örat, och att jag hade fel på diskanten. Jaha? Frågetecken frågetecken.


Vänta lite till. Tillbaks i första rummet. Doktorn förklarade för mig att jag hade en överansträngd käkmuskelatur, fick papper på övningar jag ska göra hemma. Eh vadå saru? Ja tydligen kan man få det om man som jag gillar att spänna käkarna. Kommer från stress. Dock inget samband med anledningen jag var där för. Sen sa hon att det jag råkat ut för kan komma av ett fästingbett. Men så trevligt! Gick till labbet och lät de sticka hål i mig. Sen va besöket klart. Har återbesök om ca 2v. Wish me luck! Har jag tur återgår hörseln till det normala samt att pipet försvinner, har jag otur får jag leva med detta resten av livet. Gud måste verkligen hata mig!


Sen passade jag på att stanna kvar och surra lite med "svärmor". Bjöd med henne på en tur i skogen för att plocka lite svamp i helgen. Enligt killen har hon sensorer för svamp. Hoppas nu att vi kanske kan få lite svamp för en gångs skull!

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards