Queenza

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Sarah - 10 mars 2010 11:24

Sitter just nu och copy pastar min gamla blogg. Jisses! Den har mig vart en trogen vän sedan 05!


Nej, jag ska inte trycka in alla inlägg här. Kanske om jag hittar nåt som är relevant så kanske. Utan jag har länge velat skriva en bok om mig. Tänkte att min gamla blogg kan vara ett bra underlag för när författariet sätter fart. Vet dock inte om min hårdisk har plats för att spara det dokumentet sen när det är klart. När allt är överfört stängs den ner för gott. Har haft den öppen men lösenordsskyddad. Så man kan väl nästan säga att den "inte finns". Bara jag kommer åt den.


Har redan några eventuella titlar att döpa min bok. Ska bli oerhört spännande iaf. Inget datum är satt för när den ska vara klar, bara att den ska bli av. Sen får man väl ta allt det praktiska när det är dags att hitta ett förlag som vill publicera mitt verk.




Av Sarah - 10 mars 2010 10:09

När jag var mindre tyckte jag inte alls att kaffe va speciellt attraherande. Visst luktade man på det fylldes man av lugn innombords. Kaffe kaffe kaffe. Denna förädiska med ack så trevliga dryck.


Hört att ett säljknep kan vara att sätta på kaffebryggaren precis innan visning. Det skapar "en hemma hos" känsla. Marknadsföring tycks sällan ha några gränser i för vad som är ok att göra.


Själv måste jag ha min kopp minst 1 om dagen. De senaste veckorna har jag vaknat utav att skallen min värker. Kroppen skriker efter giftet. Inte så hälsosamt om man söker lite lätt på nätet. Och med tanken på mina besvär med magen så borde jag nog hålla mig borta från det. Lätt att man glömmer eller inte tänker på att man har magsår/magkatarr. Det är egentligen bara dumt av mig och fortsätta dricka kaffe. Kaffe med måtta?


Minns hur jag nån gång hemma hos min mormor sa att jag kommer aldrig börja dricka kaffe. Tyckte då att de "vuxna" luktade salami i käften. Haha! Kan nog även stämma in på mig. Sen vette fan om det bara berodde på kaffet eller om deras munhygien över lag inte var så god. Kaffe för mig är min start på dagen. En kopp kaffe innan man drar. Det första min kropp får i sig. Däremot har jag svårt att somna om jag dricker kaffe senare än 4 på eftermiddagen.


Kom i säng rätt sent igår. Satt uppe och rensade ut skit på den externa hårddisken som man har samlat på sig genom åren. Herregud vilken röra det var. Men nu så ligger alla filer under mappar som är kategoriserade efter: Kläder, folk, design, inredning, diverse bilder. Tänkte jag skulle ta och gå igenom en sista gång och bara spara sånt som är absolut nödvändigt. Sen fastande jag i telefon med Helena. Efter det så ringde killen. Skönt och få prata av sig. Men klockan blev nog närmare 2 innan jag släckte lyset.




Nä nu blir det dags för en påtår..

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards