Queenza

Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Nightmare

Av Sarah - 5 mars 2010 12:37

Måste bara yttra mig kort om nattens hemska dröm. Fy i helvete! Vaknade flera gånger, kände mig kallsvettig..


Tror att drömmen startade vid att jag står hemma i min lägenhet, utanför på balkongen står killen och vill ta sig in genom balkongen. Men jag har låst honom ute. Ser hur han förvandlas till en mörk hemsk varelse. Hur ögonen i honom svartnar. Känner rädlsa.


Varför han förvrängdes till ett monster har jag inte den blekaste aning om?! Ett mysterium. Kunde kanske förstått mer om det hade vart så att vi ha de bråkat, inte för att det händer speciellt ofta (Max 1 vecka i månaden, av "naturliga skäl" haha!)


Jag vägrar släppa in honom, då tar han till våld och slår sönder rutan för att självmant kunna komma åt handtaget och öppna. Glassplittrer yr omkring. Jag vart livrädd. mycket av det glaset hamnade påp golvet runt mig där jag stod, men rätt så måga flisor hade letat sig in i min högra arm. Såg ut som nån hade gått lös med rakblad. Tittar på min arm, ser alla glasbitar som sitter i min hud, ser också hur blodet börjar rinna.


Nästa frekvens i drömmen är att monstret försvann, tillbaka kom den verkliga "riktiga" R. Han ser på mig och frågar hur det var med mig. Helt sinnes paralyserad av händelsen kunde jag bara få ur mig att "Det var ju DU som orsakade detta, minns du inte det?!"


Nästa frekvense.. Vi har lyckats ta oss till akuten. Jag ser hur armen på min jacka är dränkt av blod. Hur jackan ens kom när allt splitter var fast i min hud är en gåta.. Det droppar om den. Fick komma fram till disken, jag satt kvar på stolen. Allt blod som jag tappade fick mig att svimma. Jag känner alltså hur jag i drömmen svimmar, känner igen känslan från när man i plugget körde "svim leken" - där man hyperventilerar och sedan trycker någon hårt mot ens strupe så att man inte kan få någon luft, och sedan faller ihop. En stickande känsla cirkulerade genom min kropp. Min käke hackar, liknar när man är ute i kylan och huttrar. Hackar så hårt att jag vaknar upp ur "komat" och ser hur mina tänder från underkäken en efter en trillar ut på golvet. Förtvivlad över det försöker jag få fram ett ljud om att mina tänder är tappade. Fy fan, inte första gången jag drömmer att jag blir tandlös. Förjävla äcklig känsla! Paniken var ett faktum..


Nästa klipp ur scenen är att vi befinner oss i ett utav grannhuset. Påvägen hem hade vi stött på en gammal klasskompis från gymnasiet (en som jag vet också har bott i området där jag bor nu). Hon bjuder in oss på efterfest/midnatts fika. Men det blir ingen dricka. Vi lägger oss allihop i sängen. Jag är så trött att jag nästan somnar på en gång. Men precis innan jag lagt mig till rätta rör hon på sig (låg i mitten i sängen). Hon kliver upp ur sängen och börjar irra runt i lägenheten. Fattar nada, helt plötsligt var klockan 9 på morgonen och jag känner hur trötta mina ögon är, hur dagsljuset genom persiennerna torterar mina ögon. Hon ber mig följa med henne in i badrummet, killen ligger kvar i sängen och sover. Viskar till honom att jag strax kommer tillbaka. 


Inne på toan öppnar hon sitt hjärta för mig, minns inte exakt vad hon sa. Men att det va nåt kärleks gnabb mellan henne och hennes tjej. Ja tydligen så var hon lagd (i drömmen) åt det hållet. Jag chockeras inte av att få reda på det, snarare när hon kommer så långt in i sin berättelse och säger att: Hur länge är normalt att vänta med "sex"? Vi har vart tillsammans nu i 6 år, jag gör allt för den där kvinnan, hon verkar inte förstå hur mycket jag älskar henne, hon verkar inte ta till sig mig. Varpå jag frågar: Vadå inte har haft sex, skojar du med mig eller? Nä, svarar hon. Inte ens i närheten, frågar jag? Hon visar mig 2 tuber (antagligen har det vart nån form av lotion i de). Här säger hon till mig och räcker fram dessa två. De är genomskinliga. I de flyter en havsblå smörja med inslag av glitter runt. Vätskan där i såg nästan inbjudande ut. Frågar henne vad hon ville med de? Ja, det här är det närmsta sex jag/vi har kommit med varandra.


Tycker hela situationen är absurd. Tänker på händelsen som skedde på balkongen hemma, glassplittret i armen, blodet, tänderna som trillade ut. Sen hur jag sitter på badkarskanten och samspråkar med en fd klasskamrats icke befintliga sexliv.. Vi går ut från toan. Då möts vi av hela hennes familj. Eh? Verkligen flummig drömm! De hade dukat upp frukost i ett av rummen, försökte ge min hand för ett handslag och en presentation av mig. Men lyckades inte. Killen ser de däremot och hälsar. Vi avböjer erbjudandet av att stanna på frukost. Allt kändes bara så konstigt av att befinna sig där bland okänt folk.


Istället tog vi våra kroppar och tågade hemåt.. Sen vaknade jag helt tagen av vad just hade vart med om..





Lite olika tolkningar jag själv hittat..


Att drömma om någon man inte sett på flera år

Personen kanske representerar något han eller hon är bra på som du också är bra på. Eller så har personen egenskaper du saknar eller beundrar.


TAND, tappa: otur


BLOD, se flyta: pengar


BALKONG, vara på:du överskattar dina möjligheter.


Det gäller som alltid när man letar efter bra tydningar p åsina drömmar, att man vet vad man ska söka efter..




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sarah - 21 maj 2012 11:30

Den lyckliga sagan på denna portal har nu lidit mot sitt slut. Har vart trivsamt att blogga här - men nu måste hon vidare.   Till er som följer mig - fortsätt gärna med det här --> http://sarahlamberg.myshowroom.se/              ...

Av Sarah - 18 maj 2012 11:51

Kan nu presentera min nya hemsida - för er som vill kika in och kolla är adressen här. Det har tagit sin lilla tid, och än är inte allt fixat. Måste få i ordning texterna och så. Men det är en sten som lättat från min ryggsäck i alla fall. Kan nu skr...

Av Sarah - 16 maj 2012 16:18

  'To my insperation and my shining star'   En tanke som slog mig igår var att sannolikheten för att man ska träffa någon som man passar med minskar när man nöjer sig med det man har. Jag har fullt upp med mitt, träning, driva företag, ta ha...

Av Sarah - 15 maj 2012 09:45

Om 1 vecka är det dags igen. Är sjuuuukt taggad. Kan inte med ord beskriva ruset som forsar inom mig. Watch out for the bruises..   Ska snart bege mig till arbetsförnedringen och visa upp min affärsplan och budget - de har tydligen inte kunnat öp...

Av Sarah - 15 maj 2012 00:58

Har preppat mig med ett stort lass pasta på min tallrik. Letat inspiration på youtube - lite musik har ju hjälpt förrut. Let the legs burn! Går och lägger mig med tanken på The Bulgarian Split som nästan skulle kunna va nåt helt annat än va det är.. ...

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards