Queenza

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Sarah - 14 januari 2010 22:27

Okay vi kör det från början, vi backar bandet till igår kväll/natt..


Va på pissdåligt humör, all mejlskrivning till de inkompetenta på skolan (nej inte min projektgrupp!) sen har väl en lätt difus dimma seglat ovan för mina axlar, 25 års kris blandat med tankar om käre lille mor, de finansiella verktygen börjar tryta.




Bästaste R kommer hem, om en aning sent. Vi ilar iväg och mättar min hunger dels med lite frystorkade jordgubbar med youghurtöverdrag "min nya fetish" samt lite extra kalorier från Brommas absolut bästa Pizzeria - La Rustica! (Psst Carola som tydligen har flyttat till Norra Ängby och brukar tydligen också svulla där!)


Bränner av de senast släppta avsnitten av PH, me lajk! Sötisen slummrade till efter pizzan. Sen fastnade jag i mobilen med H, och efter att ha babblat i 1½ tim med henne om diverse skitsaker, klockan blir efter tolv o då ringde världens bästa S mitt i allt och sa - Grattis! Så nu har jag sagt det och kan gå och lägga mig! Haha, ja det är så hon är, därför ja gillar henne!


När jag väl hade lagt mig tillrätta i sängen, kommer killen och kryper ner i sängen, vi va nog bägge två rejält trötta. Än mer han, och stackarn som skulle upp tidigt och jobba en kortis (trots att han hade tagit ledigt tor+fre). Jaja, tänkte inte mer på det.. Sen sa han - Den som söker han finner! Eh vadå frågade jag? Han tog tag i min han och lät den föras ner mot hans mage. Vad har han nu hittat på? Tänkte jag. Närmare mig den berömda kalsongkanten, känner något hårt mot min hand, ja det är ju sällan det inte är något som är hårt där, haha! Men detta var inte något av kroppslig materia! Undersökte saken med min hand, knackade lite lätt. Vad kunde det vara?? Lät lite ihåligt, som wellpapp! XD Kryper ner under byxans kant och finner ett kuver i kortstorlek. Aaw bästaste, ett kort!


För saken är den att vi har inte haft ekonomin till att ens tänka på att "vara girig" inför stundande födelsedag. Inte så kort efter jul och nyår :(


Ber killen tända lampan, kan ju fan inte läsa nåt i total svärta! Hmm, ett svart kuvert med någonting i? Vad kan det vara.. Pillar fram kortet, som visade sig vara ett presentkort på en lite finare underklädesbutik. Aaw bästaste!! ♥ ♥


ZzZz


Hans alarm ringer, han går motvilligt upp, pussar mig hej då. Sömnig i ögat tänktet jag inte så mycket alls på att han va ganska snabbt tillbaka, mer än att det fortfarande va rätt mörkt ute. Hör hur han tassar fram till sängen, börjar tralla på Ja må hon leva.. Åh nej, låt mig va, måste få sova, trött, ska upp snart! (För er som inte vet är jag extremt morgontrött). Han puffar på mig, känner hur nåt hårt, lite tungt och stort landar på min kropp. Wiho, ett paket! XD Tyvärr va tröttheten på min sida, ställde ner det utan att ens fundera på vad det var i det. Eller jo, skakade lite lätt på det. Och det lät som något som skrammlade där i. Sa lite bittert: "Ja det är ju ändå inget levande där i så då gör det inget om jag väntar med att öppna det till jag har vaknat!" Somnar om, vaknar av alarmet 10.15 Dödstrött, detta är som mitt i natten för en som vänt på dygnet!


Första jag ser är mitt paket, ett stort rött med gröna snören. Aaw. Va ändå lite för trött för att orka öppna det. Med grusiga ögon gav jag med mig när han sagt "Se så öppna det nu". Va helt inställd på att inte få någonting, och så kommer raringen hem med ett jättepaket! Öppnar det i ett rafs. Anar efter att ha sett en bit av kartongen på insidan av omslagspappret. Mycket riktigt var det som jag befarat. EN FUCKING JÄVLA SYSTEMKAMERA!     (Tror nån såg mitt förra inlägg efter fotosession i nynäshamn) Jisses, aldrig någonsin i hela mitt liv har jag fått något så fint! Gissa om jag vart glad! Världens töntigaste smail på läpparna XD


Sen vart det en avstickare till skolan, möte med projektgruppen.Sötisten väntade snällt på mig där. Efter det pinnande vi hem och käkade upp resterna från gårdagens pizza. På med täckbrallor och begav oss ut till Drottningholm. Måste ju provköra åbäket! Iväg med våra bäbisar!


Rätade ut stativet, ville ju få några schysta vinterlandskap. Höll säkert på i 30 minuter.


Här är några bilder som killen tog.


      Försökte få till lite bilder som sagt, men tillslut frös jag så mycket om tassarna att jag bönade och bad om att få åka hem. Svida om och iväg till nästa anhalt. Oxroulader & kladdkaka hos mor, inget man tackar nej till! Hon tackade även ja till att närvara här på lördag, antar att hon känner sig piggare nu efter sin behandling än vad hon har gjort, det gladde mig. Fick oväntat ännu en present av henne, fleece underställ. Så nu kan jag inte hålla mig inne, kameran och rätt kläder, fuck yeah! Jäste lagom i soffan, kollade nyheter. Förfärligt det där i Haiti! Men där låg vi inte läge, har ju fått blodad tand nu med kameran. Ååh jag är så lycklig, äntligen!


Åkte in till södermälarstrand och knäppe några snabba, kanske inte fullt så skarpa bilder på allas våra engna stadshus. Vacker skapelse! Speciellt i nattens sken. Blev en kortis där, mina skor måste nog bytas ut, burr!


Bild på mina presenter

 



Han lyckades rålura mig rakt upp o ner! Den jäveln :P Säga att man ska jobba över, men i själva verket befann han sig hos sin mor och slog in presenten. Samt tuta i mig att plikten kallar, trots sin ledighet! *MORR*   



Av Sarah - 14 januari 2010 16:58

 


För idag firar hon halvägs till


50!







Kika in lite senare för att ta del om hur min dag ha vart, nu ska vi pinna iväg till mor där det bjuds på smaskigheter! Härligt o fylla år! XD

Tidigare månad - Senare månad

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards