Queenza

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Sarah - 4 maj 2011 11:28

Älskar att saker för mig, ännu mer att veta att kommande dagar är fullbokade med roliga ting!


Ikväll är det ju poledance som sagt, mer blåmärken åt folket! Skulle behöva ha någon och skylla de på! Inte ok! Än så länge funkar det, men när shorts säsongen är igång lär förbi passerande undra varför denna arma tös's ben är täckta av ett oändligt plotter i skiftande nyanser av blått, grönt och lila!


Bygget hemma behöver jag väl inte lyfta fram någe mer här va? Mer att vi kan konstatera att det existerar totalt kaos hemma, men är på bättringsväg!


Helgen då? Jo, den går i denne mans tecken:




Måste säga att jag gillar't och jag gör det destu mer då det finns en historia bakom. Såg honom live i Miami! Det var fakking freaking awesome! Får se hur spelningen här i Estocolmo utspelar sig. Hoppas det blir wicked = galet röj och massa fylla!  


Sen är planen att bege sig till minneslunden och hälsa på Mami. Känns så offatbart att hon är borta, vill så gärna lyfta på luren och ringa ett samtal. Bara fråga hur hon mår, veta vad hon gör..   


Juste, har bokat in en resa här fram över, så jävla skönt! Bort från skiten som hägrar här! Mer om det längre fram, så håll utkik!

Av Sarah - 4 maj 2011 08:46

Det hände även idag att jag "försov mig" Jävla skit säng och va skön och sova i! Aldrig någonsin har jag upplevt en sån (o)underbar känsla.


I går var det ännu en sån där skönt produktiv dag. Slog många flugor i en smäll. Käkade lurre på Bolero med trevligt sällskap - de har för övrigt har gudomligt gott käk! Så där fräscht och nyttigt! Vidare tog jag mig till gubbdagiset och införskaffade mig en ny leksak - nåt som får vuxenpoängen att skjuta i höjden! Duktig tjej! Aa viiiisst serru! Kan själv!   


Och efter jobbet drog jag iväg på ännu en munsbit ute. Vart ett kärt återbesök till ett utav mina favorit ställen Vapiano! Hur kan man inte älska maten där? Jag är en finsmakare ända ut i fingerspätsarna och varför skulle jag finna mig i nåt av sämre kvalité? Efter en trevlig matsensation begav jag mig hem med min nya "vän". Kommer hem och börjar riva ut grejerna från kartongerna - hatar wellpapp! Nu är nästa projekt i full rulle hemma.


Vart så förbryllad över att muttrar, skruvar, beslag, gångjärn, nyckelhål, spikar och skruvar att jag vart tvungen att ta ett glas och en funderare hur alla saker skulle hänga ihop med resten. Men jag måste säga det att - en fantastisk känsla att få ihop saker nu med min nya leksak. Fort går det! Glöm karlarna, kan själv!

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards