Queenza

Alla inlägg den 6 maj 2011

Av Sarah - 6 maj 2011 12:45

Nu går jag in i hard train mode deluxe. De kommande 2 veckor väntas tok deff, därefter en sparsmakad och proteinrik diet. Jag kommer må precis som jag förtjänar!


Det finns inga fler undanflykter, anser mig ha kommit en så pass bra bit påvägen till mitt mål. Varför ska jag trillskas med att bli kvitt 1kg innan jag sätter i gång? Mål är inte alltid nåt man ska följa till punkt och pricka. Utan jävligt bra guide lines att anförtro sig åt påvägen.


Därför börjar jag min helvetes resa på måndag. Ska bokstavligen äta mig ur varända liten vår hemma. Lägga band på mig själv så att inget nytt tillkommer. Det här är mind fucking på hög nivå att vara så pass disciplinerad i ett väldigt vekt tillstånd. Testa själva och se hur en diet enbart bestående av proteiner och lite fett.. Det är en baggis, har självförtroendet på min sida, och envisheten på den andra.


Är ändå imponerad av min insats, tycker att livet med LCHF har gett mig bättre resultat än väntat. Men nu får de ligga i dvala tillsvidare. Nu är ljuset riktat mot att minska kroppsvikt i fett och samtidigt bibehålla muskelmassa. Därför är deffa bra ur flera synvinklar. Mer träning mindre intag av energi. För att senare övergå till klimax i att enbart få i sig proteiner och lite fett. Läst en del intressant om det, så jag känner mig väl påläst. Folk jojo bantar hit, svälter sig själv dit mm. Sen ställer sig alla frågan om varför inget fungerar? Det stavas D i s c i p l i n!



Så denna helg lär jag synda mig nattsvart! Göra precis allt för att känna att de nästkommande 8 veckorna INTE ska vara ett helvete att genomlida. Med allt så menar jag P R E C I S  A L L T! Jag ska frossa, jag ska glupska, och fan va jag ska supa tills jag stupar, grisa, slira, svina. Finns ingen nåd på vad jag inte ska göra.

Det ska kännas högst ångestladdat och vakna upp och inse sina eskapader från kvällen innan inte kan toppas av dagen därpå. Det är först då jag med rent samvete  kan känna mig fullt tillgodo. Det betyder också att batterierna för kommande träning måste laddas av både sömn, kalorier och endorfiner.




twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards