Queenza

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Sarah - 9 maj 2011 08:15

Jag har låtit helgens karamell väl fått smaka. En riktigt go och seg en! Det skulle kort och gott kunna beskriva min helg i sin helhet.


Började fredagen med att dra hem 1 timme tidgare från jobbet. Ja, ibland så känns det lönlöst och avverka tid när inget finns att göra. Passade istället på att göra skäl för helgens prämar ord: produktivitet! Det har präglat min helg. Oj oj oj säger jag bara!


Nåväl, hem kom jag. Hämtade ut ett bamsepaket - som innehöll innerkuddar till mina prydnadskuddar! Älksar verkligen hur mitt hem sakterligen börjar ta form. Svidade om klädsel och begav mig ut på en långprommis/intervall träning med hunden. Är det en skandal att matte har bättre flås än sin hund? Tror inte det va! När jag kom hem sen igen vart jag så pepp och började greja i badrummet.


Nu är det ajax-skinande rent! Från golv till tak. Ja rubbet! Känns så otroligt skönt och ha den biten avkklarad. Känns lite som att man har fått ett nytt badrum, passade ju på att slänga den gamla badrumsmattan, byta duschdrapperi, hänga upp en väggförvarings hängare, måla om toarulls hållaren i vitt. Ja, det är en nyare och uppdaterad version. And I kind a like it! So fresh!


Skulle egentligen ha gjort stan osäker där i fredags, men min kompanjon hade insjuknat i den värsta tänkbara sjukdom man kan få - förkylning! Haha. Så jag avrådde henne från en slirig utekväll - mot att va fit for fight dagen därpå - varpå vi skulle till Nalen och se Skrillex! vilket i sig inte gjorde mig så mycket, hade ju fullt upp med att pula hemma!


Lördag då. Hade ställt klockan på halv 9. Stack iväg på långprommis/intervall tränade med jycken. Drog en shake närjag kom hem. Sen körde jag ett köttigt pass på gymmet. Drog igenom varenda liten muskel! Tog ytterligare en shake när jag kom hem. Nästa tokryck - projekt städa balkongen! Ingen idé och bli kontraproduktiv - ja menar när man ändå är i farten!


Så nu kan jag framöver ta hem folk för att avnjuta en pava och kolla på solnedgången - vilken grej hörrni! Insåg att mina balkongmöbler sjunger sista refrängen nu. Sen blire tippen! Passade även på att putsa till klorna, målade på fri hand! Och måste säga det att -  alla barn borde lära sig när de är små att använda bägge händerna i förebyggande syfte!


Klockan närmade sig avfärd. Och sklvklart när jag har en tid och passa, kommer jag ALLTID sent! Beslutade mig istället för att ta med mig packningen och fixa mig färdigt hos Rebecca. Tog en bulle - sen va partyt igång! De va gaaalet! Massa folk, och bra musik! Check! Kvällen avslutades med en svettig kebab. Va hemma runt 4 tiden, men det va det värt!


Ja, gårdagen kom. gårdagen gick haha! Vart väckt av lille korven vid halv 9. Upp och hoppa! Ut på en lite längre långis. Käkade frulle. Sen drog jag och mötte upp min moster i Fruängen. Vi skulle nämligen åkta till minneslunden och "hälsa på" mamma. Prinsen betedde sig ytterst konstigt. Vet inte om det bara var en slump, eller omm han faktiskt "kände att det var nåt i luften" Ärsh, blir nog bara knäpp om jag ska tänka i de banorna. Lyckligt ovetande över att ha en knäppgök i kopplet istället! Skulle släppa förståndet och inte tänka på att det fanns en morgondag helgen. Gick sådär, får ta en rain check nästa helg!

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards