Queenza

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Sarah - 11 maj 2011 09:45

I should know how it works already, since I've been there before


Det är så illa att jag nu inte kan ha strl S! Skandal tycker ni säkert, men inte alls fy skam enligt mig!


Nu måste jag ständigt överväga nätshoppingen om jag ska våga chansa och ta en S eller XS. Gjorde en beställning förra veckan som kom samma vecka, men lite diverse ting i. Däribland två toppar. Bägge var stora som hus! Och då är de i S! Haha! Skulle jag stirra mig blind på vad vågen visar skulle jag aldrig få ihop den ekvationen. But I guess im worth it!


Så mycket slit jag lagt ner, spenderat många tidiga mornar under de mest mörkaste månaderna, kyla och snö som låg som täcke över staden. Och ändå inte givit upp hoppet om att 1 dag ska jag banne mig nå min målvikt! Legat still på 56 ett tag nu. Och jag får väl vara glad för det, ja att vikten inte har ökat. Stabilitet är också bra för att resten av korppens största organ ska anpassa sig. Dvs huden, måste hinna med och inte bli sladdrig. Nu är det inte så illa tack och lov!


Inte helt omöjligt att jag lägger in ett senare mål för framtiden - ner till 50. Dock känns det inte så relevant, då min inställning på att väga 55 är så stor, skulle bara kännas väldigt mödosamt och olustigt och snudden på ouppnåeligt.


Jag vill inte paja den ljuvliga känslan av att jag snart har inom tidsramen uppnått mitt mål. Älska mig själv    för att jag aldrig givit upp tro på min egna förmåga, inte låtit mig falla för frestelse på vägen - om så väldigt få gånger ändå inte låtit frestelsen få ta över. Härligt märkbart är det att ställa sig framför spegeln och se hur musklerna börjar ta form. Då kan man inte annat än le lite extra åt sig själv. Tänker tillbaka på tiden då tidiga mornar var en vardag, att allt slit var inte förgäves, det betalar sig bra tillbaka.



twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards