Queenza

Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Sarah - 12 maj 2011 10:52

Vi mörkar ofta vårt mentala seende för saker som finns mitt framför oss. Utan att veta ordet av'et så gick min vilja vägen! Störst av allt är jag själv, och låter ingen besegra mig.


Det är ofta lätt hänt att man vind för våg ger sig in i saker man inte räknat ut konsekvenserna av innan. Jag brukar ta saker väldigt lätt. Förväntar mig inget och vinner därför mycket.


Tänkte slänga upp lite pic ja hittat på nätet, hur det (för de som inte vet) kan se ut när jag är uppe och klättrar på stången. (Dessvärre inte jag på bilderna)


Backhook

 


Crusifix - en riktig mördare för fläsket på insidan av låren

 


Fireman




Seat - bränner på bra där igen mellan låren


   


B-hook


 


Basic teddy - vi kör dock med stången än sålänge "mellan benen"

 


Det är nog det bästa jag har gjort på länge, rent träningsmässigt är det en kick ass pain from hell i varenda liten kroppsdel! Måste bara tillägga en grej, snackade med min moster igår påväg till "dansen". Varpå hon frågade vad det var för slags dans (hon är ett tränings freak själv, och därmed lite insatt i de olika träningsformerna). Svarade henne att det är en sån där snusk dans man kan se på klubbar. Vi garvade bägge två. Sen sa hon att hon viste va det var, men kände inte till namnet på det. Vart lite förbluffad över att hon var såå pass insatt ändå. Jo, men det är ju det nya inne grejen! Haha min moster är cool!


Kommer med största sannolikhet fortsätta på Nivå 2 till hösten. Speciellt nu när jag har klickat hem en egen stång! Då vet jag någon som kommer bli poppis haha!

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards