Queenza

Alla inlägg den 5 september 2010

Av Sarah - 5 september 2010 12:30

INGA BILDER FÅR LÄMNA DENNA BLOGG!!
Alla bilder och allt material på denna blogg är upphovsrättsskyddat.

Bilderna är tagna med Nikon D90 samt Nikon DX 18-105 mm VR objektiv

(klicka på bilden välj "next" för att komma till nästa bild "X" för att stänga ner)




Väderförhållanden var goda,

dock lite kämpigt att få en bra bild i motljus..

  


     


Störst av allt är kärleken! 

Mig   Dig


   


Här är de, mina favorit killar


 

Av Sarah - 5 september 2010 10:27

Förra helgen lovordade vi varandra att inte göra ett piss den kommande helgen - tror ni vi höll det löftet? Nej!


Efter hundöarna käkade vi lite frulle - sen drog vi till VBYC för att finna en present åt killens lille bror som fyller 21. Efter ett varv där knatade vi in på teknik magasinet - och hittade en ytterst lämplig present: En öl bong! Haha" Klockrent! Så nu kan hans lillbrosha vinna alla ölhävar tävlingar    Självklart blidde det 2 smakprov på öl också.


Det var ju rätt så vackert väder igår, och jag är en sån typ som gillar att ta vara på vädret, ja nu när man inte får så mycket utav den lyxvaran nu när hösten är här vill jag helst inte försumma då få guldkornen som dyker upp.


Så vi köpte lite fika bröd och tog med oss till Ängby badet. Njöt i solen och tittade på Canada gässen som stod och vilade sig i vattenbrynet. Och lite foto såklart! Sen va det bara att rulla hemåt och göra sig fin.


Tog bilen till söder. Hemma hos Mårten bjöds det på god skagenröra till förrätt, potatis klyftor, hemmagjord bea *mums* och självklart som oftast när man bjuds på middag blir det grillat! Grillad oxfilé - det är fan svårslaget! Och en mumsig blåbärspaj med vaniljvisp. Chillade lite i soffan och kollade på Grotesco - Hur har jag kunnat undgå denna briljanta serie?! I och med att vi oftast tar bilen dit vi ska, brukar killen få avstå alkohol - men inte igår! Och jag unnar honom verkligen det! Fan måste ta körkort snart asså!




Vi lättade runt tio snåret och gick från medis till Gamla Stan, det var rätt rörigt på götgatan, men Prinsen brydde sig knappt. Tänk va han har fått utstå stackarn! Sen hoppade vi på tåget och lyckades pricka in helt rätt vagn - ett gäng as packade ungdomar som tog ton! Herre min gud! Det roligaste är ju att hade man vart onykter själv hade man bara tyckt att det va skoj! Märkligt det där hur man förändras..



   

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards