Queenza

Alla inlägg under maj 2011

Av Sarah - 4 maj 2011 11:28

Älskar att saker för mig, ännu mer att veta att kommande dagar är fullbokade med roliga ting!


Ikväll är det ju poledance som sagt, mer blåmärken åt folket! Skulle behöva ha någon och skylla de på! Inte ok! Än så länge funkar det, men när shorts säsongen är igång lär förbi passerande undra varför denna arma tös's ben är täckta av ett oändligt plotter i skiftande nyanser av blått, grönt och lila!


Bygget hemma behöver jag väl inte lyfta fram någe mer här va? Mer att vi kan konstatera att det existerar totalt kaos hemma, men är på bättringsväg!


Helgen då? Jo, den går i denne mans tecken:




Måste säga att jag gillar't och jag gör det destu mer då det finns en historia bakom. Såg honom live i Miami! Det var fakking freaking awesome! Får se hur spelningen här i Estocolmo utspelar sig. Hoppas det blir wicked = galet röj och massa fylla!  


Sen är planen att bege sig till minneslunden och hälsa på Mami. Känns så offatbart att hon är borta, vill så gärna lyfta på luren och ringa ett samtal. Bara fråga hur hon mår, veta vad hon gör..   


Juste, har bokat in en resa här fram över, så jävla skönt! Bort från skiten som hägrar här! Mer om det längre fram, så håll utkik!

Av Sarah - 4 maj 2011 08:46

Det hände även idag att jag "försov mig" Jävla skit säng och va skön och sova i! Aldrig någonsin har jag upplevt en sån (o)underbar känsla.


I går var det ännu en sån där skönt produktiv dag. Slog många flugor i en smäll. Käkade lurre på Bolero med trevligt sällskap - de har för övrigt har gudomligt gott käk! Så där fräscht och nyttigt! Vidare tog jag mig till gubbdagiset och införskaffade mig en ny leksak - nåt som får vuxenpoängen att skjuta i höjden! Duktig tjej! Aa viiiisst serru! Kan själv!   


Och efter jobbet drog jag iväg på ännu en munsbit ute. Vart ett kärt återbesök till ett utav mina favorit ställen Vapiano! Hur kan man inte älska maten där? Jag är en finsmakare ända ut i fingerspätsarna och varför skulle jag finna mig i nåt av sämre kvalité? Efter en trevlig matsensation begav jag mig hem med min nya "vän". Kommer hem och börjar riva ut grejerna från kartongerna - hatar wellpapp! Nu är nästa projekt i full rulle hemma.


Vart så förbryllad över att muttrar, skruvar, beslag, gångjärn, nyckelhål, spikar och skruvar att jag vart tvungen att ta ett glas och en funderare hur alla saker skulle hänga ihop med resten. Men jag måste säga det att - en fantastisk känsla att få ihop saker nu med min nya leksak. Fort går det! Glöm karlarna, kan själv!

Av Sarah - 3 maj 2011 08:25

Händer ytterst sällan att jag korkar upp nåt när jag kommer hem, trött och utmattad från jobbet. Associerar alkohol med fest och inget skåpsuperi!


Men jag kände mig så välförtjänt av ett glas igår. Och så fick det bli. Efter att maten lagt sig tillrätta i min kista dukade jag upp till fest i min säng. 1 glas rödtjut, några skivor möggelost, en go rulle. Sen vart man i en fin form! Älskar min nya säng, skulle kunna sova där förevigt! Dock blidde det bara 1 glas, måste ju tänka på refrängen. dvs morgondagens planer (som är idag).


I och med att jag sover som en gudinna, hör jag varken stereon eller alarmet på telefonen. Det suger! Jag kan liksom inte vakna upp ur drömmarnas värld. Går inte! Men så idag, slet tag i mig själv och hoppade i träningskläderna.


Om det var segt? Jojo! Vet ju innerst inne att känslan efteråt är to die for! Man känner sig utpumpad och har ett rus som sprudlar i hela kroppen. Skönt! Och jag måste ligga i nu. Hårdare än någonsin. Bara 1 ynka kilo kvar, sen är jag i mål! Då har jag gått från 77kg ner till 55kg! Vilken bedrift! 22 kilo lättare! På bara knappt 3 månader har jag tappat ca 11kg. Det är jävligt svårt och ta in att man har blivit mindre, enda verktyget jag har till hands är mina gamla trasor hemma - som länge legat och väntat på att få pryda min nya svarvade kropp! Men nu så!


  

Av Sarah - 3 maj 2011 08:13

Igår var det en tung dag på alla sätt och vis. Mestadels inom mig. Fick möta mitt inre på ett sätt jag ofta förtränger av olika skäl.


Hade ett möte med min kurator igår. Vilket jag hade sett fram emot. Brukar ofta göra det, så det i sig var absolut inget konstigt. Men jag börjar förstå mer och mer hur deras tillvägagångs sätt är uppbyggt. Hur de ska få mitt inre skal och krackilera. Bit för bit lossar de på skalet. Fa a n också! Men det roliga i det här är just att jag är en sån sann överlevare, det som inte har dödat mig hitintills - Kommer ej heller få mig att trilla ner i helvetes gapet framöver (jag känner mig stundtals väldigt odödlig).  Och jag börjar se svaret i livets stora mysterium.


Den enda biten jag inte får ihop är - till vilken nytta gör jag det här? Vem tjänar nåt på att JAG är stark? Och varför ska jag gå där trevandes med en egenskap som kan sticka så pass mycket att folks ögon trillar ut?


Jag älskar dagar som igår. Dagar man är mer produktiv än andra. Han beta av 2 saker från min lista påvägen till kuratorn. När jag kom hem fick jag stryka ytterligare 1. Sånt är alltid skönt. Har märkt att listor är ett väldigt bra redskap för mig och få ordning på allt, när allt annat runtomkring bara är kaos.



Jag   listor!




Av Sarah - 2 maj 2011 12:36

Den 4:e är det 5 månader sen mamma gick bort. Datumet kommer ständigt leva med mig, och det är alltid med blandade känslor jag känner inför stundande dag.


Just nu känner jag mig som stålkvinnan, vem hade orkat gå igenom all missär jag har fått uppleva? Vem hade haft kraft över att stå ut och och se ljuset i tunneln? Vem hade klarat det, om inte jag? Det har hänt så sjukt mycket inom loppet av 5 månader att jag bara kan skratta åt det. Inget förvånar mig längre. Kan inget annat än att vara road åt situationen i sin helhet. Singel, föräldrarlös, snart arbetslös. Wiho!


Känns väldigt bra att singellivet börjar ta form. Med det menat är att jag med törst suktar efter att fånga in några rediga och köttiga mans stycken. why? Jo, för det är så himla kul! Minnen för mig tillbaka för ca 2½ år sen, livet var på topp och jag mådde som en gudinna! Dit vill jag igen. Inga förpliktelser, inga måsten, inga missförstånd! Bara vara sig själv. Jag vill höja tummen för lösaktiga förbindelser, de där små guldkornen i vardagen som får vilken annars rätt så grå dag att skina. Just de jag är ute efter. Nu får ni inte misstolka mig här, men vi människor behöver intim närhet.


Och framförallt så har vi sommaren som stundar i knutarna, mer hud fläks ut. Nästan lite provokativt kan jag tycka, så där ofrivilligt och glödande hett. För nära att bar hud snuddar vid min. Svett. Det är med öppen famn jag välkomnar sommaren och allt vad den har att erbjuda!


Börjar komma på rätt köl hemma också. I 1 vecka lite drygt har jag levt jämte  med wellpappen. Sängen är på sin plats, dvs alla bitar är nu ditmonterade. Hur har det undgått mig att det är såå roligt att montera ihop möbler? Varför har ingen sagt detta till mig tidigare? Skaffa en skruvdragare nu säger jag bara!

twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards