Queenza

Alla inlägg under september 2010

Av Sarah - 5 september 2010 12:30

INGA BILDER FÅR LÄMNA DENNA BLOGG!!
Alla bilder och allt material på denna blogg är upphovsrättsskyddat.

Bilderna är tagna med Nikon D90 samt Nikon DX 18-105 mm VR objektiv

(klicka på bilden välj "next" för att komma till nästa bild "X" för att stänga ner)




Väderförhållanden var goda,

dock lite kämpigt att få en bra bild i motljus..

  


     


Störst av allt är kärleken! 

Mig   Dig


   


Här är de, mina favorit killar


 

Av Sarah - 5 september 2010 10:27

Förra helgen lovordade vi varandra att inte göra ett piss den kommande helgen - tror ni vi höll det löftet? Nej!


Efter hundöarna käkade vi lite frulle - sen drog vi till VBYC för att finna en present åt killens lille bror som fyller 21. Efter ett varv där knatade vi in på teknik magasinet - och hittade en ytterst lämplig present: En öl bong! Haha" Klockrent! Så nu kan hans lillbrosha vinna alla ölhävar tävlingar    Självklart blidde det 2 smakprov på öl också.


Det var ju rätt så vackert väder igår, och jag är en sån typ som gillar att ta vara på vädret, ja nu när man inte får så mycket utav den lyxvaran nu när hösten är här vill jag helst inte försumma då få guldkornen som dyker upp.


Så vi köpte lite fika bröd och tog med oss till Ängby badet. Njöt i solen och tittade på Canada gässen som stod och vilade sig i vattenbrynet. Och lite foto såklart! Sen va det bara att rulla hemåt och göra sig fin.


Tog bilen till söder. Hemma hos Mårten bjöds det på god skagenröra till förrätt, potatis klyftor, hemmagjord bea *mums* och självklart som oftast när man bjuds på middag blir det grillat! Grillad oxfilé - det är fan svårslaget! Och en mumsig blåbärspaj med vaniljvisp. Chillade lite i soffan och kollade på Grotesco - Hur har jag kunnat undgå denna briljanta serie?! I och med att vi oftast tar bilen dit vi ska, brukar killen få avstå alkohol - men inte igår! Och jag unnar honom verkligen det! Fan måste ta körkort snart asså!




Vi lättade runt tio snåret och gick från medis till Gamla Stan, det var rätt rörigt på götgatan, men Prinsen brydde sig knappt. Tänk va han har fått utstå stackarn! Sen hoppade vi på tåget och lyckades pricka in helt rätt vagn - ett gäng as packade ungdomar som tog ton! Herre min gud! Det roligaste är ju att hade man vart onykter själv hade man bara tyckt att det va skoj! Märkligt det där hur man förändras..



   

Av Sarah - 4 september 2010 13:21

Innan frukosten drog vi iväg en snabbis till paradis öarna - ja jag tror nog att alla fyrbenta tycker så!


Vi hade tänkt fota, men vart alldeles för upptagna av att hålla koll på vårt lilla krutpaket. Satan i gatan va han rusar fram. Fort ska det gå! Ja det är lite så hans melodi går.


Det var en del andra hundar där, modell större. Och va tror ni att Prinsen gör jo: Först är han skit stöddig, bjäffsar mot allt och alla, så att han gör sig hörd och lockar till sig de andra hundarna. Och när de väl är framme för att ta reda på vad det är för en liten skit som står där och skäller, ja då drar han minsann svansen mellan benen - ungefär som att han fegar ur och ber om nåd! Haha.. Vi kunde inget mer än att garva åt hans fjanterier. Ropa på vargen - den historian har väl vi alla hört nångång! Ja och sen panikar han och visar hela garnityret! Mattes lilla krake då!


Vi lät honom sköta det där själv, så som hundar ska göra. Men visade även att vi fanns där utan att pjoska. Vi insåg rätt fört att fler besök där bör göras, han måste öva mer på sitt uppförande. Inte för att han visar nån tendens till aggrisivitet - utan mer lära sig hur man beter sig.


Vi hittade ett annat par där - Som också hade en pinne! Hur kul är inte det! Vi gick ett varv med de och babbalde massa hund. En black and tan söt liten hane hade de, som var uppåt året. Guinnes tror jag han heter. Perfekt lekkompis för Prinsen! De busade hej vilt där, bra för Prinsen att läxas upp av andra hanar och inte bara tikar! Man blir lätt lite orolig när en Ridgeback kommer med sina labbar och ska "busa" - lätt hänt att skador uppstår. Prinsen satte även en dobermann på plats, de ryggade nästan tillbaka för Prinsen skäll attack. Haha! Ja det är bra att han har pondus lillen, men det där med att skälla obehindrat måste vi få bort. Snart går det inte att skylla ifrån sig på att han "bara är en valp" - och samtidigt få folks medlidande över det..

Av Sarah - 4 september 2010 02:20

Ja nästan så skulle man kunna börja en inledning.. Först hade jag tänkt posta massor utav mina alster. I samma skede insåg jag också att de har inget i min blogg å göra..


Har alltför länge gått och grubblat och skruvat och tänkt, många sömnlösa nätter kan jag lova på hur jag på bästa sätt kan distribuera mina verk.


1. Har och göra med mig själv - En idé jag länge har haft som nu börjar mogna, börjar bli redo för skörd. Men först. Återigen. Måste jag ju bli kvitt min obeslutsamhet som har tagit över rollen inom mig.


Skriva en självbiografi!


Inte många debutanter som slår igenom på den marknaden har jag hört. Men jag kommer att lyckas! Det gör jag alltid. Och nu känner jag att det är dags att ro hem skutan! Började med en illusorisk minde map. Som självklart innehåller många delar utav mitt liv. Trädet kring mig lär frodas likt universum him self. Var kapabel nog att plita ner det högst väsentliga i "Jaget" och 2 av flera utgreningar.


Skoj är det!


Tankarna flyger och far runt där inne. Svårt att få nån hejd på de! Men det känns bra att ha börjat sätta tankarna i bruk - rent praktiskt i alla fall! Och denna tanke är nog den som har funnits inom mig längst - så självklart ska den komma först i listan!


2. Har och göra med min naturbegåvning! Vissa föds med den, andra skolar sig till att kunna den. Jag har det i ådrorna. Har alltför många gånger fått höra från hur bra jag är och vilken talang jag har! Börjar komma upp i åren.. Haha nä skämt o sido.. Jo men det är sant! Krisen innan 30 är här!


Få mina fotografier utställda!


Det känns bara dumt att kasta bort en sån sak, som man fått höra  så många gånger att man är bra på! Fattar egentligen inte v a r f ö r jag inte tagit det på allvar tidigare. Bara i år har jag skjutit i höjden vad gällande foto. Lärt mig hantera en D90 o innan dess en kompakt coolpix kamera från Nikon som jag bemästrade (nu ligger han på sin dödsbädd), nattfoto med stativ bla bla, objektiv hit och objektiv dit, skaffat konto på en fotosida - betalar t.o.m för att få ett större utrymme att visa min begåvning. Det om något är väl att ta tillvara på sin talang?! Men jag nöjer mig inte med det! Sann stenbocks anda! Haha! Siktar mot toppen!


3. Har lite med bägge ovanstående och göra! För att lyckas med det ena eller det andra behövs en tredje. Har absolut ingen fallenhet för just detta. Vet ej heller om min envishet håller måttet.



Skapa ett varumärke -


En samplingsplats för allt jag är bra på! Hur coolt är inte det på en skala. Nej ursh så jag snackar! Men ärligt, detta måste typ ske i år. Måste fixa en domän. Så långt är jag med. Men sen då? Får ta mig ett snack med nån kunnig typ. Känns lite som man är född igår. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Varför har jag inte skyndat mig fortare istället för att gå så långsamt? Vissa säger att det är bra att vara efterbetänksam innan. Jo, men nu har jag tänkt klart. Nu är jag all set and done! Och detta borde ju vara den absolut enklaste saken att få gjord!

Av Sarah - 4 september 2010 01:03

För er som hänger med här i mitt kryp in kan nu mera se.. höra att jag bytt min playlist från Lady Gagas slitna men ack så stämnings höjande låtar! Coolt va!



Kände att nu när solens strålar inte värmer like djupt,

dagarna blir kortare,

mörkret och kylan är ett faktum,

vi spenderar mer tid innomhus,

då är det dags att dra igång depp musiken,

som får oss (mig) att minnas,

att längta,

att drömma och sakna allt det där vi nyss lämnat bakom oss.






Här har ni listan!


 

Av Sarah - 3 september 2010 23:54

Har inte tagit bilden själv, men är otroligt nöjd med min efterbehandling!

Eller vad tycker du?


 

Av Sarah - 3 september 2010 20:24

Prinsen gjorde sin premiärdebut på ras specialen i Kista förra söndagen. Oj inte bloggat sen förra veckan! Drar det lite kort dåra!


Det var ju som sagt lite osäkert fram tills i lördags kväll förra helgen. Prinsen hade ju åkt på några konstiga pluttar, vilket gjorde att vi började tveka på att ens ställa ut honom. Men sen så slog blixten ner inom mig när jag stod i duschen sent på lördags kvällen! Självklart skulle vi ställa ut honom! Det va bah till och packa ner alla prylar, kasta in vovven i duschen och polera pälsen - så den blänker fint! Tror vi kom i säng runt halv 2!


Med bara 5 timmars sömn for vi upp som skott när alarmen ringde. Skippade frukosten och tog termosen och gick. Väl framme mötte vi upp Veronica som även fick agera stöd och coach åt mig. Lastade ur bilen först och bar ner grejorna till ringen.


I och med att jag är en rookie på området så kände jag konstigt nog ingen nervositet över att gå med honom i ringen - även om jag innan hade oroat mig för att han inte skulle klara av att fokusera på mig. Från att vi kom tills att det var dags att kliva in fick jag nöta nöta nöta och återigen nöta honom utanför planen, så att han skulle varva ner ett par kilo. Förstår honom, inte så lätt när det var så många andra pinnar där som han ville fram och busa med.


Taktiken fungerade. Han skötte sig galant i ringen. Dock fick han nedslag på sin storlek och det gav honom en 4:e plats av totalt 4 st i valp klass 2.


Omdöme:
Med kritik på hans storlek som också gjorde att han placerade sig sist (han är lite före i sin utveckling). I övrigt reslig hane med vackert huvud, korrekt bett, bra ögon, rör sig väl när han vill, vacker färg, trevligt temperament.


För att vara hans debut är vi jättenöjda. Hade väntat mig större bekymmer med honom i ringen, att hans intresse för de andra pinnarna skulle vara mer intressanta än mig. Men han skötte sig galant!


En helt klart lyckad dag, och regnet höll sig borta! Kul och träffa nytt folk som har samma intresse!




Här kommer lite bilder från dagen i ära,

bakom kameran denna gång var min älskade sambo!

Ibland är de bra o ha! Haha!

  






Prinsen poserar fint in i linsen!


 


Husse vart sugen på att testa lite!


 


Alldeles precis innan vi skulle in i ringen


 


Prinsen va så ivrig att domaren bad oss att gå en extra vända 


 


Har har vi vunnit vår första pokal samt rosett!

Happy happy!

  



Här har vi lille Albus -fina killen! Han kommer från

samma kennel som våran! Kul och träffa hans

husse & matte o deras nya tillskott Dobby


 

           Här har vi uppfödaren och Prinsen kullsyster Betty


 





twitter

RSS

Presentation


Livet efter döden. Hur hittar man tillbaka i vardagen efter något så fruktansvärt som att mista sin mamma?

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Bloggar jag läser

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards